Om KNA

KNA er klubben for deg som ønsker et mer aktivt, morsommere og tryggere forhold til bilen! 

KNA ble stiftet i 1907 og er landets eldste bilklubb. I hele sin historie har KNA arbeidet for best mulig vilkår for bilistene - og ekte bilglede er KNA fremste formål. 

KNA tilbyr attraktive medlemsfordeler, organiserer bilsport, snakker bilistenes sak og bygger attraktivt klubbliv der det er godt å være.

KNA representerer den internasjonale bilorganisasjonen FIA (Féderation International de l´Automobile) som i likhet med KNA arbeider for å øke interessen for og bedre rammebetingelsene for bilister globalt og som samtidig organiserer internasjonal motorsport. 

Kontakt og adresse

KNA – Postboks 6322 Etterstad – 0604 Oslo

Besøksadresse: Nils Hansens vei 8, 0667 Oslo

Tlf.: 21 60 49 00
Fax: 21 60 49 01
E-post: kna@kna.no
Åpningstider: 09.00 — 15.00

Send oss en e-post

påkrevet

påkrevet

påkrevet

påkrevet

Svar på vanlige spørsmål

Adresseendring

 • Jeg har endret adressen min. Hvorfor står gammel adresse på regningen?

  Din nye adresse er registrert etter at regningen er sendt fra oss. Fra vi skriver ut en regningen tar det gjerne 4-6 dager grunnet postbehandling og postgang. Adressen din er oppdatert og den neste regningen og medlemsbladet vil ha korrekt adresse. 

 • Hvordan endrer jeg adressen min hos KNA?

  Du har flere muligheter til å endre din adresse. Enklest er det å gå inn på www.kna.no til ”Logg inn/Min side”.  Logg inn med ditt passord og mobilnummer.

  Du kan også sende en oss en e-post. I så fall, gå inn på www.kna.no. Under ”Kontakt KNA” finner du et kontaktskjema som du fyller ut og sender.

  På hverdager mellom 09.00 – 15.00 kan kontakte oss på telefon 21 60 49 00.

  Les mer (min side)

   

 • Jeg oppholder meg i utlandet om vinteren. Trenger KNA min utenlandsadresse?

  Dersom du ikke benytter Postens tjeneste for midlertidig adresseendring, kan du gå inn på www.kna.no (Logg inn/Min side) og endre din adresse når du selv ønsker det. Husk å endre tilbake til hjemmeadressen når utelandoppholdet er over. For at du skal få medlemsbladet er det viktig med korrekt adresse. Vær oppmerksom på at du må endre adressen ca.14 dager før du reiser.  Les mer (min side)

   

 • Hvordan endrer jeg min adresse?

  Du har flere muligheter til å få endret din adresse.

  Enklest er det å gå inn på www.kna.no og gå inn på ”Logg inn/Min side”.  Logg inn med ditt passord og mobilnummer. 

  Du kan også sende en e-post. På www.kna.no går du inn på ”Medlemservice” der finner du et kontaktskjema som du kan benytte. 

  På hverdager mellom 09.00 – 16.00 kan kontakte oss på telefon 21 60 49 00

Faktura