Hvilket medlemskap skal jeg velge?

KNA tilbyr tre ulike typer medlemskap; Hovedmedlemskap, familiemedlemskap og assosiert medlemskap.

Vanlig stilte spørsmål

 • Jeg vil bli medlem, men hvilket medlemskap skal jeg velge?
  KNA har tre forskjellige medlemskategorier; Hovedmedlemskap, familiemedlemskap og assosiert medlemskap. For de aller fleste vil hovedmedlemskap være det mest aktuelle, og da kan man koble på familiemedlemmer som bor på samme adresse på medlemskapet ditt. Det assosierte medlemskapet er for medlemmer av en av våre samarbeidsklubber.
 • Hvilken klubb må jeg være medlem av for å kunne bli Assosiert medlem?
  Vi har samarbeid med: Mercedes-Benz Entusiastklubb, Volvo Car Club Norway, TR-Register Norway, Austin-Healey Club of Norway, Norsk Lancia Klubb – Lancisti Norvegesi, Mercedes-Benz Klubben Norge, Norsk Fiat Register, Norsk CX Klubb , Tesla Owners Club Norway, Norsk Sportsvogn Klubb – NSK, Mercedes-Benz Car Club Norway, VW Audi Club Norwegen, Norsk Bobilforening, Green Racing Klubb
 • Jeg er aktiv i bilsport, hvilket medlemskap trenger jeg for lisens?
  Alle våre medlemskap gir grunnlag for bilsportlisens.
 • Jeg er medlem av en annen klubb, kan jeg være medlem av KNA også?
  Ja! Og dersom klubben din også er på listen over våre samarbeidsklubber kan du bli Assosiert KNA-medlem.
 • Barnet mitt er aktiv i bilsport, hvilket medlemskap trenger man da?
  Som foresatt kan en eller begge foreldre bli Hovedmedlemmer, og da kan barnet bli familiemedlem – da får de grunnlag for lisens og tilhørighet i en lokalavdeling.
 • Hvordan kan jeg vise at jeg har gyldig medlemskap?
  Du kan logge inn på Min Side, trykke på knappen «Se medlemskort». Eventuelt kontakter du administrasjonen på post@kna.no.
 • Jeg vil begynne med bilsport, hvordan gjør jeg det?
  Først: Hvilken bilsport ønsker du å starte med? Dersom du har satt deg ut noe spesifikt kan det være greit å kontakte KNA Administrasjonen. Vi kan henvise deg videre til riktig lokalavdeling og få deg ett skritt nærmere banen!

Med eller uten KNA Veihjelp

Alle KNA-medlemskap gir deg muligheten til å legge til vår veishjelpforsikring, denne koster kr 410,- for KNA Hovedmedlem og Assosiert medlem, og kr 295,- for familiemedlemmer.

Les mer om KNA-Veihjelp ved å trykke på lenken under.

470,- /år

Personlig veihjelp i Norge og EU som gjelder uansett om du er fører eller passasjer

Les mer

Assosiert KNA-medlemskap

Ved innmelding krever medlemskapet en kode som knytter deg til din entusiastklubb, kontakt klubben din for å få denne koden.

Du kan bli assosiert KNA-medlem dersom du er medlem i en av våre samarbeidsklubber. Det assosierte KNA-medlemskapet gir også mulighet for å løse bilsportlisens i Norge.

Se hvilke klubber som har klubbmedlemskap her