Bladet bil #AUTOFIL

Mellom 70 og 80 spennende og informativt bilstoff 10 ganger i året

10 utgaver i året – fritt tilsendt medlemmer

Mange medlemmers mener BIL #AUTOFIL er “Norges beste bilblad”. Som medlem får du BIL i abonnement inkludert i medlemskontingenten. Medlemsbladet BIL #AUTOFIL innholder en egen seksjon med medlemsstoff – ”MOTORLIV” – i tillegg til det lesestoffet du ellers finner i den ordinære utgaven. 

Du får mellom 70 og 80 sider spennende og informativt bilstoff 10 ganger i året!

Norges største og mest leste uavhengige bilblad! Med noen av landets dyktigste biljournalister i redaksjonen fremstår Bil #AUTOFIL som et seriøst og levende bilblad. Bil #AUTOFILs varemerke har alltid vært forbundet med høy redaksjonell kvalitet, noe som har gjort bladet til Norges største og mest leste uavhengige bilblad. Bil #AUTOFIL engasjerer og underholder leserne med grundige tester og prøvekjøringer av nye og brukte biler foretatt under norske forhold for det norske markedet. Samtidig holder vi leserne forløpende oppdatert på nye bilmodeller, bilpleie, motorsport, ferske reportasjer fra bilutstillingene, rekvisita og tilbehør, dekk og felg, bilrelaterte produktnyheter og bilpriser. Takket være et stort internasjonalt kontaktnett vil du alltid finne eksklusive historier og unike bilreportasjer i bladet. Bil #AUTOFIL er det norske spesialbladet for privatbilmarkedet som leserne stoler på som en objektiv, nyttig og pålitelig informasjonskanal.

Les mer om flere av våre medlemsfordeler

17,5% på leiebil

Som KNA-medlem får du nå 17,5% på leiebil i Norge.

Les mer
15% på båtreiser

Rabatt på båtreiser med Fjord Line

Les mer
10%

10% rabatt på ferjereiser med DFDS

Les mer

Ta kjøregleden tilbake med Esso Mastercard! 45 øre rabatt/liter og 20 % rabatt på bilvask hos Esso. Eff.rente 31,13 %, kr 15 000 o/12 md. Kostnad: kr 2 232, totalt kr 17 232.

Les mer
20% På briller og solbriller

Fa 20% rabatt på briller.

Les mer
opp til 45%

KNA medlemmer får tilgang på produktspesifikke rabatter på opptil 45% hos Würth

Les mer