Ny festdag for Barnekreftforeningen i Rogaland

Bilsport

Lørdag 20.04.2024 Arrangerte KNA Stavanger aktivitetsdag for Barnekreftforeningen i Rogaland. – Fjorårets arrangement var så stor suksess at det måtte gjentas i år, sier Kristian Østråt i KNA Stavanger.

I fjor arrangerte KNA Stavanger en spesiell dag for barnekreftforeningen. Dette var så vellykket og givende at ildsjelene arrangerte en ny runde lørdag 20. april i år. Seks førere fra nært og fjernt møtte opp for å gi både barn og voksne fikk en uforglemmelig dag.

Medlemmer av barnekreftforeningen fikk prøve seg som kartlesere, det ble hyggelig sosialt samvær og man satte søkelyset på en viktig sak på årets familiedag. Østråt var takknemlig for alle som stilte opp. – Vi er skyldig en stor takk til alle bedrifter som stilte til rådighet masse utstyr og til alle frivillige som stod ute hele dagen og sørget for at alt gikk trygt for seg i tillegg til å grille grillmat og dele ut godteposer.

Fulle mugger: Det gikk mye kaffe på familiedagen.

Både rallykjøringen og det sosiale falt i smak blant de fremmøtte. Georg Grødem fra Politiet stilte til stor begeistring opp også i år, og barn fikk prøvesitte en ekte politimotorsykkel. Det gikk nemlig med ikke mindre enn 300 pølser, 150 flasker brus, 10 liter kaffe og 40 godteposer. Det var utvilsomt en dag som skapte gode minner og store smil hos alle og enhver. – Så mange glade mennesker samlet på ett sted er helt fantastisk, og vi ønsker å takke alle som har bidratt til å gjøre dette mulig, avsluttet Østråt.

Dersom du ønsker å støtte det flotte arbeidet til barnekreftforeningen Rogaland kan du finne informasjon om dette her.