KNA Stavanger kjørte for barnekreftforeningen

Bilist

Lørdag 18. mars inviterte KNA Stavanger til en helt spesiell dag. Da hadde de nemlig familiedag for barnekreftforeningen i Rogaland.

6 rallyførere stilte med rallybiler for at medlemmer av barnekreftforeningen skulle få prøve seg som kartlesere. Det var populært blant både store og små, og det ble både morsomt og rørende. For når KNA Stavanger lager et arrangement som dette, gjør de det ikke halvveis.

KNA Stavanger hadde fått tak i signerte drakter fra lokale verdensstjerner. Klubben donerte en en signert Manchester City-drakt fra Erling Braut Haaland og en signert løpedrakt fra Jakob og Henrik Ingebrigtsen til Barnekreftforeningen.

– Vi ønsker å glede noen av dem som ofte ikke har så mye glede i hverdagen. Tidligere kjøringer med barn som passasjer har vært en suksess både for utøvere, funksjonærer og ikke minst barna og familien deres. Derfor har vi i år invitert barnekreftforeningen i Rogaland til en kjekk dag på treningsveien vår, skrev KNA Stavanger på forhånd.

Politimann Georg Grødem brukte fridagen sin hos på banen, og lot barn få prøvesitte politimotorsykkelen hans. Blålys og sirene var spennende for de små rallyspirene. H&H Motor As fra Åseral synes tiltaket var så flott, at en av rallyførerne hadde fått med seg en UTV som kunne brukes fritt. En representant fra Autopia Expo stilte ut nydelig Ferrari og delte ut massevis av buff’er, og de som ønsket fikk til og med lov til å prøvesitte Ferrarien!

Kristian Østråt fra KNA Stavanger var veldig fornøyd med dagen. – Dette var et kjempebra arrangement som gikk smertefritt. Alt gikk etter planen takket være alle som deltok for å lage en så fin dag. Det hadde vært veldig kjekt å lage et slikt arrangement årlig, sier Østråt.

15 frivillige sørget for en fantastisk dag på rallybanen, med flere enn 80 store og små deltakere. Uten mat og drikke duger som kjent helten ikke, og følgelig gikk det med over 200 pølser og 100 flasker brus.