Smart Car Club Norway med Norskeflagg på sommertid.
-Du smiler fra du setter deg inn i bilen til du går ut av den. Slik oppsummerer Smart Car Club Norway opplevelsen av å gjøre en Smart – den lille morsomme bilen som står i sentrum for klubbens aktiviteter.

Smart Car Club Norway tegner klubbmedlemskap i KNA

Bilist

Nylig kom meldingen om at Smart Car Club Norway tegner klubbmedlemskap i KNA. Med dette teller KNA ved inngangen til 2021 hele 17 assosierte klubber.

Smart Car Club Norway ble stiftet i 2014 og har medlemmer i hele landet. I tillegg til et stort kontaktnett av entusiaster i utlandet. Mange av disse var ikke fremmed for en Smart-bilferie i Norge, og dermed var klubbens hovedaktivitet de første årene å arrangere treff og turer i Norge for både norske og utenlandske Smart-eiere.  

Leder Ronny Sangolt har vært opptatt av disse bilene helst siden slutten av 90-tallet. Sommeren 1998 ble han nemlig skikkelig forbikjørt av noe lite og raskt på motorveien i Frankrike. Da han fant ut at bilen var en Smart oppstod drømmen om å selv bli Smart eier, hvilket han ble mer enn et tiår senere.  

I fremtiden satser Smart Car Club Norway på vekst – i samarbeid med KNA. Medlemstallet skal opp. Flere treff skal arrangeres. Og eiere av de nyeste, elektriske Smart-variantene skal innlemmes i det gode selskap. Enn så lenge er det medlemsservice som står i fokus: I Corona-året 2020 har klubben kjøpt inn delebiler og tilbudt hjemlevering av brukte deler til klubbens medlemmer.