Garasjebesøk

Bilist

Det var 18 medlemmer av KNA Halden, som var på et garasjebesøk i Sandvika, nærmere bestemt hos Jan-Hroar Bjørklund.

Han har en samling av løps biler som man skal lete lenge etter å finne noe i likhet. Han har kjørt billøp siden 60 tallet, og han har tatt vare på alle så å si alle bilen han har kjørt med.

Det var fks FIAT 850Coupe, NSU TTS, biler som han kjøret på grusbaner og på isen. Han var en av de første i Norge som kjørte AUDI Quattro i Rallycross, noe han hold på med i mange år. Deretter begynte han å kjøre asfalt racing med flere typer Porsche 911 og Porsche RSR. Han ble forøverig Norsk Mester med Lotus Elite for noen år siden.

AUDI ble han favoritt bil formange år siden, og takket være meget god kontakt med AUDI SPORT i Ingolstadt  har fått tilgang til flere AUDI Quattro, som er både korte og ”normale”, utførelse. Han har en AUDI Quattro som  Michell Mouteau har kjørt , og Hannu Mikkola, s VM bil fra 1983. I tillegg til det har han

De siste fem årene har han deltatt i Historisk Racings ”tøffeste klass” nasjonalt og internasjonalt med en AUDI DTM fra 2007. Bilen er et mesterverk av en bilkonstruksjon, gjort på carbonfiber, og med en V8  motor som vi ikke kunne se, den var gjemt under bilens aerodynamiske front.

Reise ble avsluttet litt mat på Magnus Gjestegård.