Oppland

KNA Oppland har medlemmer i hele fylket, er en liten men svært aktiv avdeling. Avdelingen har en av landets flotteste og mest intime gokartbaner i Elvedalen i Snertingdal, og har et femtitalls gokartførere fra seks år og oppover i sine medlemsrekker – utøvere som de siste årene har forsynt seg godt fra premiebordene rundt om - helt i toppen også i 2015. Simen Lille-Homb i Formel K Mini vant ni løp, derav flere klassikere, Landsmesterskapet, Kart Tour og Sommercupen.

I 2014 deltok nesten 200 førere i Sommercupen på den nyrestaurerte og betydelig påkostede banen. Midtsommerløpet 2015 samlet rundt 60 deltakere, uten at løpet hadde status i noen cuper. I 2016 kom Midtsommerløpet tidsmessig riktig og var en del av Junior Kart Tour - da burde det bli langt over 100 deltakere. Det ble påmeldt 90, men så kom den tragiske dødsulykken på Rv4 ved Gjøvik der Vegard Lunn, far til Lasse og Per - og en sentral person i Elvedalen gokart - omkom. Det førte til avlysing og samling i sorg og fortvilelse - mens roen senket seg over Elvedalen.
Lillehammer-områdets motorsportsgruppe  med arrangement som trekker mye folk til utstillinger og løp av diverse slag, er nå samlet i en egen aktivitetsklubb i KNA - ikke direkte tilknyttet Oppland, selv om medlemmene vil bli registrert i Oppland om de ønsker det.

Videre satses det på å utvikle offroad-mulighetene rundt Elvedalen-banen. Avdelingens medlemmer er sammen eiere av fire flotte hytter på Oddane Sand syd for Larvik. Hytter med svært attraktiv plassering - og til utleie for hyggelige medlemspriser ( se hyttekomiteen )

Det foreligger planer om betydelig utvidelse med servicebygg og oppgraderinger generelt i Elvedalen. Disse påbynnes etter planen i 2016.

De tillitsvalgte jobber målbevisst til beste for sine medlemmer og er skjønt enige om at ekte bilglede betyr mye – enten man er seksåring i gokart, ungdom i motorsport, godt voksne i offroad eller familien i bil på veg til spennende feriemål – eller rett og slett er bilinteressert.

Oppdatering/nyheter er avhengig av deg - våre medlemmer - kan ved å sende godt oppløselige bilder og saker til rogeh4@online.no  bidra til at vi har godt oppdaterte sider.

Siste nytt