Land Rover (NLRK)

Avdelinger

Klubbens formål er å virke som interesseorganisasjon for eiere og brukere og formidle relevant informasjon og kunnskap, arrangere turer og treff og møter hvor kjøretøyet og sosialt samvær er prioritert.

Sportskomite: Jøran Pedersen
Gruppa/Norsk Landrover Klubb ( NLRK ) holder til i Elvedalen og KNA Oppland jobber med planer for å styrke Elvedalens muligheter til treffområde for sosial aktivitet for 4×4. 

Kontaktpersoner: Jøran Pedersen,  joran@jope.no 

( i styret satt i 2014: Christopher Arnell Madsen, Frode Tverdal, Tom Rossing, Rune Kristoffersen, Sven Kinden Iversen og Stig-Rune Aarø. Iversen har vært hovedstyrerepresentant.

Terminliste:

-treff i oktober, treff i romjulen og vårtreff 2016

utover dette mer sporadiske treff og dugnader

NLRK Østlandet ( avd 1 med postnummer 0001-2999 -Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland ) er godt fornøyd med samarbeidet i Elvedalen, og trives med sin «sport» i området som er godt tilrettelagt. Ønsker en utbedring med strøm til gapahuken om det er mulig innenfor økonomiske grenser. Videre er klubbhus og toalett viktig for at klubbens virksomhet skal fungere.

klubben har egen hjemmeside: nlrk.no 

På landsbasis har klubben 1200 medlemmer. Klubben samler eiere og bruke av Land Rovere i Norge. Klubben omfantter både Land Rover og Range Rover. Utgir medlemsblad  fire ganger årlig. Aktuelt stoff og stort bruktmarked, reiseskildringer, teknisk informasjon mm. Har også nettbasert markedsplass. Klubben ble stiftet i 1975. Har gode forsikringsavtaler, gode samarbeidspartnere og tilbyr et kjempegodt miljø.

klubbens formål er å virke som interesseorganisasjon for eiere og brukere og formidle relevant informasjon og kunnskap, arrangere turer og treff og møter hvor kjøretøyet og sosialt samvær er prioritert. NLRK skal være et bindeledd mellom medlemmene samt fremme interessen for Land Rover…