KNA Oppland stilte med en bråte førere til Midtsommerløpet. Bak f.v.: Fredrik Røste, Patrick Kristiansen, Christian Gjestrumbakken, Mikkel Østvold, Markus Myhren, Henrik Hagen og Per Lunn. Foran f.v: Melvin Bjerke, Sander Stensberg Hagen, Jonas Eriksen, Mathias Skjelstad, Åsmund Torgersen og Sebastian Brekke.

Festdag i Elvedalen

Bilsport

Det ble innertier både med vær, forhold og deltakelse når KNA Oppland arrangerte sitt årlige midtsommerløp sankthansaften.

KNA Opplands årlige midtsommerløp gikk av stabelen lørdag 24. juni på Elvedalen Motorsportsenter. Godt over 100 påmeldte gokartførere i alle aldre skapte en uforglemmelig dag i sola i Snertingdal. Løpet inngår i KNA-mesterskapet, som er et internt mesterskap for KNA-førere innen regularity, autoslalom, rally/sprint rally, karting, bakkeløp, biltrail & terreng touring, bilcross, racing og rallycross.

Årlig arrangement

I flere tiår har KNA Oppland arrangert Midtsommerløpet på KNAs gokartbane i Elvedalen. I år var det igjen full klaff med 119 påmeldte i 6 klasser. Med foreldre, støtteapparat og tilskuere ble det virkelig liv rundt gokartanlegget. KNA Oppland har selv mange gode førere, og mange av disse kjører på et bra nivå. Likevel er det samholdet, miljøet og det sosiale som er viktigst både for de aktive barn og unge som kjører og foreldrene deres. En av ildsjelene i KNA Oppland er Aina Moen. Hun fremhever det gode miljøet i klubben. – De er konkurrenter på banen, men utover det er det et fantastisk vennskap og samhold på tvers av aldre og generasjoner i miljøet, sier Moen.

En annen av ildsjelene i KNA Oppland er Kjersti Stensberg. Hun understreker også det samme, unike miljøet som er inkluderende og sammensveiset. Hun påpeker, i likhet med Moen, hvor god kjemi det er mellom alle involverte i alle aldre i klubben.

«Det er en frivillighet og en dugnad ut av en annen verden og uten frivilligheten stopper Norge»

– Marit Knutsdotter Strand, stortingsrepresentant (SP)
Imponert: Marit Knutsdotter Strand (SP) var imponert over det store frivillige innsatsen i KNA Oppland.

– Uten frivilligheten stopper Norge

Stortingsrepresentant for Senterpartiet fra Oppland, Marit Knutsdotter Strand besøkte KNA-anlegget i forbindelse med midtsommerløpet og var mektig imponert over den store frivilligheten innen motorsporten generelt og dette arrangementet. – Det er imponerende å se så mange barn, ungdommer og voksne i sving, det er en frivillighet og en dugnad ut av en annen verden og uten frivilligheten stopper Norge, sa en entusiastisk senterpartipolitiker i hjertet av gokartanlegget som badet i sankthans-sol.

Ta Bilens parti du også!

KNA Hovedmedlemskap
600/ÅR
  • Teknisk og juridisk rådgivning
  • Bladet Bil#AUTOFIL 10 utgaver pr. år inkludert medlemsmagasinet Motorliv
  • KNAs rabattprogram
  • KNAs veikart «De hemmelige turistveiene»
  • Grunnlag for norsk bilsportlisens
  • Kan oppgraderes med KNA Veihjelp for 470,- /år