Medlemskampanje hos Vianor: 15% Rabatt på bilservice!

Bilist

Som KNA-medlem får du nå 15% på alle bilservicer hos dekk- og bilverkstedskjeden Vianor. Trenger du f. eks. å få utført en EU-kontroll, tatt et oljeskift eller det nærmer seg tiden for en intervallservice, kan du spare gode penger nå. For deg som har elbil/hybrid, tilbyr vi også elbilservice. Som godkjent bilverksted vil din nybilgaranti fortsatt gjelde etter utført bilservice hos oss.

Rabatt for KNA-medlemmer

Har du behov for vanlig oljeskift, bilservice/bilservice elbil, tilstandsrapport, samt vedlikehold av bremser eller andre reparasjoner, ønsker vi at du beskriver hva du ønsker, så sender vi deg raskt et uforpliktende prisoverslag, eller du kan kontakte ditt nærmeste Vianor-verksted.

Rabatten gjelder kun for privatkunder med person/SUV/varebil inntil 3,5 tonn ved kjøp/bestilling online i tidsrommet 12. til 25. februar og hos våre serviceverksteder. OBS!: rabatten gjelder ikke på deler. 

Ved kjøp på nett oppgi kampanjekode KNA-65495 i handlekurven, så trekkes rabatten automatisk fra. Ved henvendelse i butikk vennligst oppgi kundenr. 65495.

Lenke til våre bilservicer: https://vianor.no/bilverksted/

Her er en artikkel som forklarer litt om riktig valg av bilservice: https://vianor.no/vianor/nyheter/slik-velger-du-riktig-service-til-bilen-din/

Fritt verkstedvalg

FRITT VERKSTEDVALG innebærer at du som bileier fremdeles har full garanti- og reklamasjonsrett på bilen, enten du utfører bilservicen hos et merkeverksted eller et frittstående verksted. Det vil si at utfører du din bilservice – det være seg intervallservice, EU-kontroll, oljeskift, reparasjon av bremser o.l. – hos et av Vianors godkjente bilverksteder, er du garantert at alt arbeid utføres i henhold til bilens krav og med nybilgarantien i behold. Din bil – ditt valg!

Les mer her: https://vianor.no/vianor/fritt-verkstedvalg/