Vellykket Rally på Finnskogen

Aktiviteter

KNA Kongsvinger arrangerte 26. januar Rally Finnskog for 35. gang, det ble et flott arrangement og flerelokalutøvere utmerket seg.

– Takket være mange flinke frivillige funksjonærer og andre frivillige ble det et veldig bra arrangement. Det var velfungerende, kompakt og smidig. Morsomt var det også at flere lokale førere gjorde det bra, sier leder i KNA Kongsvinger Even Wiger.

Stian Brøderud fra KNA Kongsvinger ble nummer 2 totalt. Han kjørte en Skoda Fabia R5. 42 biler totalt var påmeldt til Rally Finn-skog. Start, mål og service fant sted ved i avdelingens egne lokaler på Kongsvinger trav-bane.

– Spesielt for løpet i år var det at vi hadde med den legendariske etappen Varaldskogen. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på dette. Etappen er morsom å kjøre, den er lang og utfordrende og den blir kanskje med neste gang også, sier Wiger.

Årets KNA Rally Finnskog hadde ikke NM-status. Det rulleres årlig på hvilke klubber som arrangerer NM løp. KNA Kongsvinger hadde tilsammen cirka 18 biler som deltok med førere helt eller delvis fra KNA Kongsvinger.

En av deltakerne fra KNA Kongsvinger var Per Kristian Melsnes, han fikk rallystarten i 50 års gave! De lokale brødrene Lars Martin og Mads Ola Stensbøl kjørte imponerende, og endte opp som beste tohjulstrekker på 3. plass totalt med sin Peugeot 208 R2! Raskest av alle i løpet ble russeren Nikolay Gryazin.