Foto: Henrik Krogstad

Seier for Krogstad i Arvika

Bilsport

I helgen ble det kjørt RallyX Nordic i Arvika i Sverige. Henrik Krogstad fra Langevåg og KNA Nordvest kan reise hjemover med en gullmedalje i bagasjen.

Henrik Krogstad kjører for det svenske teamet YellowSquad. Etter et års pause i motorsporten i 2019 ble han hentet av det svenske teamet, og han har satset hardt på motorsporten denne sesongen. I et intervju med Sunnmørsposten forklarer Krogstad at godfølelsen kom med en gang denne helgen, og at han nå øyner en mulighet til å vinne hele serien. Mesterskapet avsluttes første helgen i September på Nysumbanen i Dannmark.

– Alt stemte, jeg kjente det egentlig med en gang jeg kom hit at ting var på plass. Vi var godt forberedt, også bare fungerte alt denne helga. Det var utrolig artig.

RallyX Nordic

RallyX Nordic er en nordisk motorsportarrangør som arrangerer løp i fire klasser; Crosscar Jr., crosscar, supercar lites og supercar. Norge er nå representert med en fører i topp to i hver av supercar-divisjonene. Henrik Krogstad kjører i klassen supercar lites og kan etter helgen se at han har hoppet opp på en delt 1. plass på samlet poengsum denne sesongen, Oliver Solberg kjører i klassen supercar og ligger etter helgen på en 2. plass sammenlagt.