Fellesbilde med bilsportutøvere foran Tyrigrava

Fullt hus og stormende jubel for KNA-førerne

Bilsport

KNA-mesterskapet er tilbake og lørdag fant premieutdelingen sted på KNAs hovedkvarter, Tyrigrava.

Under landsmøtet 2022 ble det besluttet at KNA-mesterskapet skulle gjenoppstå. Siden ble det oppnevnt et Sportsutvalg ledet av Kjell Arne Nysveen fra KNA Bergen. Sportsutvalget har fastsatt regler og retningslinjer samt hentet inn og bearbeidet resultatlister for mesterskapet.

Lørdag 11. november ble premieutdelingen t arrangert i KNAs lokaler på Tyrigrava. Hele 84 personer møtte frem til utdelingen som ble en minnerik affære.  De mangslungne grenene varierte fra gokart og autoslalåm via regularity til biltrial og Formula offroad. På denne måten demonstrerte prisutdelingen noe av bredden i KNA, og det på tross av at alle grener og klasser ikke var representerte.

Deltakerne ble ønsket velkommen av KNAs generalsekretær Børre Skiaker og sportsutvalgets leder Kjell Arne Nysveen som orientering om KNA, Tyrigrava og dagens program. Deretter ble det servert lunsj med mulighet for å bli kjent med nye KNA-venner. Den siste delen av programmet var nok høydepunktet for de fleste. En etter en ble ropt opp for å ta plass på seierspallen og motta premie fra sportsutvalgets leder med gratulasjon og applaus fra alle fremmøtte. Nysveen takket til slutt arrangørene og førerne for samarbeidet.

Flere av førerne tok også med seg løpsbiler som satte en ekstra farge på arrangementet. Dermed ble prisutdelingen omgitt av både Gokarter, Rally- og rallycrossbiler, regularity- og autoslalåm bil.

Bilsport

Foreløpig resultatlister KNA-Mesterskapet 2023

KNA er Norges første bilorganisasjon. Vi jobber for og med alle som kjører- eller er interessert i bil. KNA har 11 baneanlegg i Norge og arrangerer i tillegg bilaktiviteter på andre områder. Totalt er det 45 klubber og 39 000 tilknyttede medlemmer i KNA, samt flere tusen frivillige.

Meld deg inn i KNA her.