KNA Winter experience 13.03.2021

Avdelinger

Det ble en fantastisk dag på Hjerkinn isbane med perfekte isforhold, påskevær, mye kjøretid og hyggelige folk og mye bilentusiasme.

KNA Hedmark gjennomførte nok et vinterarrangement i regi av KNA Trackday – Winter Experience på Hjerkinn isbane lørdag 13. mars 2021 – med drømmeforhold.

Målet med arrangementet var å skape aktiviteter for bilentusiaster i alle aldre, og som vil trene for å bli en dyktigere sjåfør. Arrangementet er også et godkjent førerutviklingsprogram godkjent av IF forsikring. Det betyr at bilforsikringen også gjelder ved banekjøring, for de som har bilforsikring via IF.

Dagen ble gjennomført med inndeling av ulike kjørepuljer tilpasset bil og fører for kjøring på den 4,3 km lange isbanen, samtidig som det ble gjennomført kjøretrening og autoslalom på eget område i nærheten av depoet. Noen var derfor knapt nok ute av bilen i de 5 timene vi hadde ute på isen.

Med begrenset antall deltakere ble dette en dag med mye kjøretrening, stor stemning og mange smil som forsvant inn i hjelmkanten.

Nedenfor ser du noen smakebiter fra dagen.

Følg også med på vår facebookside og www.knatrackday.no

KNA Trackday på Vålerbanen 22. mai 2021

blir neste mulighet for de som ønsker en uforglemmelig dag med KNA Hedmark og KNA Trackday.