Populært tilbud om å sitte på med vår KNA Trackday banebil

KNA Trackday familiedag 16.09.2023

Avdelinger

KNA Hedmark gjennomførte KNA familiedag på Vålerbanen 16 september 2023. Mer enn 100 deltakere og mange ulike aktiviteter gjorde dette til en flott dag!

Vi fikk vist frem KNA på en god måte når KNA Hedmark arrangerte familiedag på Vålerbanen. Over 100 personer deltok i alderen 5 til 86 år!. Her ble det god tid til banekjøring i 4 ulike puljer, go-kart, bil simulator, autoslalom og bilutstilling. Også ungdom ned i 15 år alderen (med lisens) deltok på vår banedag med lisensierte biler.

Et annet svært populært tilbud, var å sitte på med vår KNA Trackday banebil både på racingbanen og autoslalom. Mange fikk nok øynene opp for banekjøring etter noen runder med våre dyktige sjåfører og instruktører.

Flere nybegynnere deltok for første gang både på banekjøring og autoslalom. Med tilrettelagt pulje for nybegynnere og kyndig veiledning av våre instruktører, ble dette en trygg ramme og en stor opplevelse. Det var ekstra gledelig å se at også en del kvinner meldte seg på og deltok på denne banedagen. Vi hadde også med oss egne kvinnelige instruktører denne gangen. Mange ga utrykk for at dagen var både gøy og lærerik, og at de gjerne blir med oss på fremtidige arrangementer.

Barna/juniorer fikk kjørt go-kart på utendørsbane og flere hadde aldri prøvd go-kart tidligere.

For mer informasjon, se også www.knatrackday.no