Populært tilbud om å sitte på med vår KNA Trackday banebil

KNA Familiedag 24.09.2022

Avdelinger

KNA Hedmark gjennomførte KNA familiedag på Vålerbanen 24 september 2022. Mer enn 150 deltakere og mange ulike aktiviteter gjorde dette til en flott dag!

Vi fikk vist frem KNA på en god måte når KNA Hedmark arrangerte familiedag på Vålerbanen. Over 150 personer deltok i alderen ett til 85 år!. Her ble det god tid til banekjøring i 4 ulike puljer, go-kart, bil simulator, autoslalom og bilutstilling. Også ungdom ned i 15 år alderen (med lisens) deltok på vår banedag med lisensierte biler.

Et annet svært populært tilbud, var å sitte på med vår KNA Trackday banebil både på racingbanen og autoslalom. Mange fikk nok øynene opp for banekjøring etter noen runder med våre dyktige sjåfører og instruktører.

Flere nybegynnere deltok for første gang både på banekjøring og autoslalom. Med tilrettelagt pulje for nybegynnere og kyndig veiledning av våre instruktører, ble dette en trygg ramme og en stor opplevelse. Det var ekstra gledelig å se at også en del kvinner meldte seg på og deltok på denne banedagen. Mange ga utrykk for at dagen var både gøy og lærerik, og at de gjerne blir med oss på fremtidige arrangementer.

Barna fikk kjørt go-kart på utendørsbane og flere hadde aldri prøvd go-kart tidligere. Fra sunn skepsis gikk det fort over i mot og glede med mange store smil under hjelmen. Med youtuberen blckmny som konferansier ble det en morsom ramme på arrangementet. Se youtubevideo her

En stor takk til KNA Oppland som stilte med go-arter på familiedagen, KNA Lillehammer som bidro på teknisk kontroll og KNA Drammen som bidro til en profesjonell gjennomføring av autoslalom. Et godt samarbeid som gjør at vi fikk vist frem mer av bredden i KNA.

Se video fra familiedagen – klikk her

For mer informasjon, se også www.knatrackday.no