Informasjon feriebolig

Avdelinger

Informasjon til deg som leier

Utsjekk avreisedag senest kl.13:00. Dersom du finner ut at du ikke kan benytte deg av tildelte periode, vil vi be deg gi beskjed minimum 2 måneder før. Dersom du avbestiller senere, blir vi dessverre nødt til å ta betalt for hele perioden (ikke utvask og sengetøy).

I tidsrommet mars-november: 290,- Euro pr. uke for medlemmer i KNA

I tidsrommet desember-februar: 250,- Euro pr. uke for medlemmer i KNA

Din leiepris som KNA medlem er Euro 290,-/250,- pr. uke for leie av leilighet, € 35,- for utvask og € 15,- pr. person for vask av sengtøy og håndklær. Ved mer enn to ukers sammenhengende leie (i perioden des.-feb.) gis € 30,- i avslag for hver 3. uke.

Leiesum i nkr. bes innbetalt til vår konto i SR-Bank:

3207.41.83181

Leiesum i Euro bes innbetalt til vår bank Unicaja:
Konto nr: ES57 2103 2093 1800 3000 4864       Swift kode: UCJAES2M

Bankens postadresse: Unicaja, 29006 MALAGA, Spania

Kontonavn: Helge Aukland, KNA Stavanger
                Nesbu Terrasse 113, N-4052 Røyneberg

Husk å merke innskuddet med ditt eget navn!

Vennligst betal innen frist oppgitt i leieavtalen.

 • Ved bestilling under 2 uker før ankomstdag/leiestart så kansellerer vi uten gebyr/kostnad (eksempelvis dersom en ikke får tak i flybilletter), under forutsetning at vi blir orientert senest 3 dager før avtalt leieperiode. Ved avbestilling senere enn 3 dager før eller ikke benyttet leieperiode uten avbestilling vil avtalt leiepris måtte betales med unntak av kostnad for sengetøy og utvask.
 • Ved bestilling under 3 dager før ankomstdag/leiestart så kansellerer vi uten gebyr/kostnad.

For at dere lettere skal finne frem og vite litt om forholdene der nede, er det her notert en del nyttig informasjon:

PÅ FLYPLASSEN
Nærmeste flyplass er Malaga. I ankomsthallen i Malaga kan bagasjen fra ikke EU land komme i eget tollområde. Det er flere som har gjort den tabben at de står og venter på bagasjen på båndet som er merket med det flyet du kommer med. Norge er som kjent ikke med i EU og derfor kan bagasjen komme i tollområde. Det har blitt noen endringer på dette i det siste og i hvilken ankomsthall bagasjen kommer.

LEIE AV BIL
Dersom en ønsker å leie bil, er det penger å spare på å leie av et av de lokale byråene. Det kan anbefales et byrå som har kontor rett i nærheten av NRC. (I andre etasje på DIANA.) Dette kan være praktisk dersom en får problemer med bilen under oppholdet. Bestiller man på forhånd, vil det stå en representant fra selskapet på flyplassen som overleverer bilen der. Oppgjøret gjøres med kontanter eller kort. Firmaet heter Autos Luna, e-mail rentacar@autosluna.com

tlf. 00 34 659 95 18 84, fax  00 34 95 288 7874. Det er selvfølgelig flere andre byråer og gode priser ved forhåndsbestilling via internett på Finn.no etc. 
HUSK GYLDIG FØRERKORT!

Dersom du henvender deg til Autos Lunas, gjør oppmerksom på at du kommer fra KNA (Royal Norwegian Automobil Club) og at du bor på NRC. Dersom du kjører selv: 

 • Når du kjører ut fra flyplassen skal du følge skiltingen sørover mot Cadiz. Hold høyre. Følg hovedvei med nummer N 340 (røde skilt)/A7/E15 mot Algeceiras og Cadiz. Distansen er ca. 70 km.
 • Du vil passere på utsiden av Torremolinos og rett før du kommer til Fuengirola kan du velge om du vil kjøre ny motorvei mot Marbella AP7 (5,60 Euro aug -08 i bomavgift) eller langs kysten på gamleveien 340/A7. 
 • Begge veiene vil føre deg til ringveien rundt Marbella og det er viktig at du kjører av første avkjørsel til San Pedro og Algeceiras. Denne kommer et par kilometer etter at du på ringveien har passert et stort handlesenter (Cañada) på høyre hånd.
 • Etter ca. en kilometer vil du se skilt til BENAHAVIS, du kommer så inn i Estepona kommune.  Deretter et skilt med A7, Estepona 13 og Cadiz 182. Fortsett på hovedveien ca. 400 meter (rundt en venstre og høyresving) og ta av første avkjørsel til høyre, avkjørselen ligger i høyresvingen og kommer litt brått på. HOLD HØYRE RUNDT SVINGEN!.
 • Etter du har kjørt av tar du av 2. vei til høyre. Du har da et handlesenter som heter DIANA på venstre side, fortsett rett opp bakken ca. 300 meter. Du vil da se NORDIC ROYAL CLUB (NRC) på høyre side på toppen av bakken, et stort hvitt bygg.
  • Adresse:  Avenida Pernet 26

NØKKEL
Når du er kommet til NRC så henvend deg i resepsjonen og du vil få nøkkelen til leilighet nr. 106. (Personalet i resepsjonen snakker engelsk eller svensk.) På denne nøkkelen finner du også den automatiske garasjeport-åpneren. KNA har plass nr. 19 i garasjen. Denne plassen er rett frem i garasjen på venstre side. Heisen ligger noen få meter lenger inn i garasjen. 

STRØM
Hovedstrømbryteren for leiligheten skal være slått av når du kommer. Du finner denne rett innenfor inngangsdøren på venstre side. Husk å slå av denne bryteren når du sjekker ut siste dagen.

INTERNETT
WiFi er installert, se info. i leiligheten om pålogging/passord.

PRAKTISKE TIPS – LES! 

– For å kunne åpne og låse døren til leiligheten, må håndtaket vris oppover (sikkerhetslås).

– Inne på det store soverommet ved den ene sengen, og inne på begge badene, er det brytere som er merket med et ringesymbol. Dette er alarmknapper som kan brukes for å tilkalle oppmerksomhet fra resepsjonen i en nødssituasjon.

– Søppelsjakter finnes i trappegangen. Større ting og flasker skal kastes i egne bosspann som står i søppelrommene i garasjen.

– På nøkkelbrettet innenfor inngangsdøren skal det være 7 nøkler. En ekstranøkkel til leiligheten, to nøkler til kjellerboden, en til postboks, en til skyvedør(ikke i bruk), en til verdiskapet på soverommet og en nøkkel til fellesområdene med boblebad og badstu. Vennligst heng disse nøklene på samme sted når du reiser fra leiligheten. 

–  I nordenden av gangen finner du et vaskerom med vaskemaskiner, tørketrommel. Dersom du ønsker å vaske klær, ta kontakt med resepsjonen som gir deg tid, formiddag eller ettermiddag. Kan lønne seg å bestille i god tid.  Bestill gjerne vasketid til dagen før du skal reise slik at du kan vaske ut ekstra håndklær eller sengetøy etc som du har brukt ekstra. Det vil da kun ligge igjen det du har brukt siste natt.

 – Under TV vil du finne en mappe som inneholder en god del praktiske opplysninger angående bygget, handling av mat, restauranter, etc. Denne bør leses.

– For de som har behov for mer enn de fire senger som står klar, kan man selv hente to ekstrasenger i KNA’s kjellerbod (nr 19). Sengtøy finner man i skjenken i stuen. Ekstrasengene må settes tilbake i boden før avreise.

–       Av hygieniske årsaker skal oppvaskmaskinen benyttes til all oppvask.

Huskeliste ved avreise:

Leiligheten må forlates senest kl 13.00 på avreisedag pga rengjøring til de neste gjester.

Hage, fellesrom og WC i resepsjonen kan selvfølgelig benyttes. Snakk med personalet vedr. eventuell oppbevaring av bagasje.

 • Skriv gjerne noen ord i hytteboken om ditt opphold i ”La Cabaña Lago Negra”
 • Fjern all søppel
 • Tøm oppvaskmaskin
 • Fjern mat etc fra kjøleskapet. Det er OK å sette igjen ting som ikke tar skade av å stå, f.eks. salt, sukker etc. Dersom du vet at leiligheten ikke vil bli besøkt på en stund, må også sukker kastes. Vi har til tider hatt noe problemer med maur så det bør ikke være ting i leiligheten som kan friste disse. 
 • Steng av strømmen til kjøleskapet og trekk frem en hylle slik at døren blir stående litt på gløtt
 • Heng tilbake alle nøkler på nøkkelbrettet
 • Rull opp baldakinene på terrassen
 • Ikke trekk for gardinene i stuen da kun den tidligste morgensol kommer litt inn i stuen
 • Sjekk at alle dører og vinduer er lukket.
 • Legg stangen som du ruller opp baldakinene med på gulvet slik at den ikke henger og slår i vinden
 • Ta inn alle putene på terrassen plasser dem inntil veggen i det lille soverommet.
 • Sjekk at du har tatt med deg ting som du har lagt i kjellerboden
 • Husk å få med deg ting i safen
 • Slå ned varmen i badegulvene
 • Trekk ut støpselet til alle ovner som du måtte ha brukt
 • Sørg for at det kun er ett sett med skitne håndklær (ett stort, ett middels og ett lite) og ett sett med sengetøy pr person som er uvasket ved avreise (+ eventuell oppvaskklut/håndkle)
 • Steng av hovedbryter ute i gangen
 • Lever nøkkel med garasjeport åpner til resepsjonen
 • God tur hjem og velkommen tilbake

Hvis flere personer enn det vi har fått oppgitt har benyttet leiligheten ber vi dere vennligst betale ekstra:

– 15,- Euro for rengjøring av sengesett/ håndklær pr. person som er skittent ved avreise. (Ett sett pr. person)

– Dersom dere reiser fra mer skittentøy må dere huske å betale ekstra for dette (15,- Euro pr. sett).

– 35,- Euro for rengjøring av leiligheten. Men husk: dette er kun for den siste finpussen, bad etc. som ikke kan gjøres rent selv før avreise.Vaskeprisen som er beregnet er kun for ca. 2 timers arbeide så dette tilsier at vi forventer at det meste er gjort av dere før avreise.

Vi vil også benytte anledningen til å nevne at leiligheten er medlemmenes eiendom, og vi vil derfor be om at dersom det oppdages mangler kontaktes undertegnede, hvis de ikke kan rettes på etter beste evne.

Til slutt vil jeg ønske dere et riktig hyggelig opphold i KNA Stavanger avdelings Spania leilighet.

Med vennlig hilsen

Espen Bryne,   Mobil  (+47) 997 00 507     e-post: kna.spania@gmail.com

Adresse og telefon til NRC:

NORDIC ROYAL CLUB
Urb. Nueva Atalaya, km. 168,5
29680  Estepona
Tlf.:  00 34 95 288 3331, Fax:  00 34 95 288 3948

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1849-rotated.jpg