Bidra til å øke trafikksikkerheten for alle som ferdes langs norske veier. Hjelp oss å finne dårlige, slitte og misvisende trafikkskilt så kan du vinne gavekort på drivstoff eller lading til en verdi av 3.000 kroner.

Slik bidrar du

Ta bilde med mobiltelefon eller digitalkamera. Husk å kjør trygt til siden før du tar bildet.

Det kan være skilt som er falmet, ødelagt, misvisende eller til og med fraværende.

Bidra til skiltaksjonen

Navn(Påkrevd)
Beskriv kort hvor bildet er tatt (F. eks. fylkesveg 310 mellom Sande og Selvik)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.

  Du kan også sende bildet til til 986 09 329 Send SMS eller send bildet på epost til skiltaksjonen@kna.no. Husk å skriv navn, og hvor bildet er tatt.

  Alle bilder som sendes inn brukes fritt av KNA, og KNA forbeholder seg retten til å publisere innsendte bilder i sosiale medier, pressemeldinger og på kna.no i saker relatert til skiltaksjonen og markedsføring av denne.

  Digitalt visittkort

  Scan QR-koden med mobilen for å legge til skiltaksjonen i kontaktene dine så har du informasjonen lett tilgjengelig når du ønsker å sende oss et bilde.

  (Ser du denne siden på mobilen kan du bare klikke på QR-koden)

  Finn skiltaksjonen i sosiale medier

  Dårlige trafikkskilt kan føre til farlige ulykker

  eksempler på dårlige skilter

  God skilting er viktig for å god ferdsel, trygge skoleveier og økt trafikksikkerhet. Både i 2010 og 2015 gjennomførte KNA i samarbeid med andre interesseorganisasjoner nasjonale skiltaksjoner som til sammen førte til at over 400 dårlige skilt langs norske veier ble skiftet ut. Ni år etter sist aksjon skal vi på nytt gjennomføre en nasjonal skiltaksjon i samarbeid med norske trafikanter.

  Det norske veinettet består strekker seg lengre enn 97.000 km. Gode og tydelige skilt er avgjørende for trafikksikkerhet og fremkommelighet. Dette bidrar til å forebygge ulykker og hjelpe folk å finne frem langs norske veier.

  Førstepremien er gavekort på kr 3.000,- til drivstoff eller lading, og underveis i konkurransen vil vi også dele ut noen KNA-kopper.

  Ta bilde av dårlige veiskilter og vinn KNA-kopp eller gavekort på lading og drivstoff til kr 3.000.

  Aksjonen støttes av Opplysningsrådet for veitrafikken, Mercedes-Benz klubben Norge, Norges Lastebileier-Forbund og Norsk Bobilforening