KNA Oddane Sand Camping

KNA Oddane sand camping

Oddane Sand Camping ligger langs gullkysten av Norge. Med en praktfull skjærgård, nydelig natur og de beste værforholdene Norge har å by på, kan vi garantere deg en god sommeropplevelse!

Plassen, som eies av Kongelig Norsk Automobilklubb, har

  • 370 vognplasser/teltplasser
  • 27 utleiehytter
  • Strøm og kabel-TV til alle vognplassene
  • 10 mål steinfri sandstrand
  • Båt til utleie
  • Supermarked og matservering ute
  • Lekeplass

Vi har døgnplasser til både store og små vogner.

Du finner også en av solkystens flotteste badestrender her. Den er som tatt ut av en feriekatalog, med nydelig sandkvalitet og volleyballnett. Det arrangeres årlig volleyballturnering her.

Tilrettelegging for bevegelseshemmede

Plassen er godt tilrettelagt for manuelle rullestoler, men det er bratt vei ned fra resepsjonsbygget til øvre servicebygg og kafe/butikk. Begge servicebygg har egne separate dusjer og toalett for funksjonshemmede og lysåpningen/bredden på dørene er 80 cm.

Adkomst er terskelfri og med utadslående dør. God plass på begge sider til å åpne/lukke fra rullestol. Lett å betjene låsen. På øvre servicebygg er det automatisk døråpner på HC dørene.

Vaskerom i øvre servicebygg har en høy terskel.

Uteområdet er rimelig flatt med de forbehold som er tatt ovenfor.

Stranda har en egen rampe nesten helt ned til vannet hvor det er brukt planker. Denne er 120 cm bred og kan brukes av rullestoler som ikke er for brede. Nesten nederst på rampen er den en snuplass for rullestoler. Det er også fullt mulig å dusje på stranden sittende i rullestol.

Ved bestilling av hytte, spør oss gjerne om hvilken hytte som er egnet. Ikke alle har tilkomst eller er egnet for rullestol.

Har du tips til forbedringer tar vi gjerne imot disse.

Surfing er kjempepopulært

Suferne trives absolutt hele året i bølgene på Nevlungstranda, mellom Oddane Sand og Saltstein. Sjekk bølgevarselen på www.magicseaweed.com, og kast deg på bølgene du også!