Nord-Norges største biltreff

Nord-Norges største biltreff

Sommertreff er et av våre to drifting -og banebilarrangement og Nord-Norges største biltreff, her samles bilentusiaster og publikum fra hele landet til Norges største baneanlegg, Arctic Circle Raceway, like sør for Polarsirkelen.

Her vil du oppleve fart og spenning du ikke finner maken til noe sted. De feteste gate- og banebilene, muligheten til å teste din egen bil på Nord-Europas råeste bane og ikke minst Breisladden med de heftigste sladdene fra førere som satser 120 prosent hver gang, i følge leder for arrangementet og styremedlem i KNA Troms Stian Tjosaas. I tillegg er det stort utstillingsområde med hundrevis av flotte biler, firmastands, matservering samt flere hyggelige aktiviteter for publikum og deltakere. Og egen aftertrack med populære artister på kveldstid. En storartet festival med mye liv.

For de som ønsker å få med seg alt som skjer er det mulig å overnatte på egen camp, som ligger et par hundre meter fra banen. Det er god plass til telt og campingvogner på området. For de som skal ha med seg bil til banekjøring og/eller familier med barn tilbys camping inne på baneområdet.

Høsttreffet kjøres også på Arctic Circle Raceway og er i likhet med Sommertreffet drifting -og banebil arrangement, med de samme type aktivitetene.

For mer informasjon og spørsmål knyttet til treffene, ta kontakt med styremedlem Tjosaas på e-post: stian@sommertreff.no.