BMW Car Club Norway

BMW Car Club Norway er eneste BMW klubb for biler som er godkjent i Norge og støttes av BMW Norge AS og BMW AG i München. BMW Norge AS er p.t. også klubbens hovedsponsor.

«Freude am fahren»

BMW Car Club Norway er en klubb for alle BMW venner i hele Norge. Klubben ble etablert 17. oktober 1985 av Arne J. Filtvedt og er en uavhengig organisasjon for BMW eiere og entusiaster. Klubben har ca 2700 medlemmer. Klubbens formål er: Å organisere eiere og sympatisører av BMW-biler (fra 3 hjul og mer). Utvikle og aktivisere BMWs eget begrep: “Freude am Fahren” i nyttemessige, sportslige og sosiale forhold. Uansett alder eller «stand» på deg eller ditt kjøretøy, du er hjertelig velkommen i klubben. Vi ønsker å tilby deg og din familie et variert tilbud, slik at dere kan være med og dyrke deres interesser som kan knyttes til BMW familien.

Vi i BMW Car Club Norway ønsker oss en aktiv medlemsmasse som slutter opp om klubbens arrangementer. Alle er velkomne, uansett interesseretninger. Klubbens virksomhet omfatter et bredt spekter av aktiviteter som klubbkvelder, garasjetreff, sportsarrangementer, sosiale, nasjonale og internasjonale treff, informasjonsarrangementer, klubblad, rabattordninger, forsikringsavtaler og andre medlemsfordeler. Vi samarbeider aktivt med BMW forhandlere over hele landet. Det meste av dette er allerede godt innarbeidet, mens nye arrangementer er under forberedelse og utvikling.