Treningsløp høst 2018

onsdag 23. januar 2019 kl. 15:36

7.11.2018.: Treningsløp i Challenge ble holdt 1.nov.2018. Hakon holdt "teori" kurs i kartlesing og regler i ca. 1 time før vi lag satte oss i bilen og dro avgårde.

 Løypa som var lagt av Hakon var både krevende og mørk. Ca. 4,5 mil i tussmørket oppover mot Birkeland - Erkleiv og over til Ryen og tilbake til Kjevik.

 Det var lagt inn både pålitelighets og orienterings etapper, noe de fleste mestret (hvertfall kom alle hjem samme kveld) Hakon hadde lagt inn en liten "luring" rundt en "potetbu" helt i starten av første pålitelighet, så det var ikke mange

 som holdt htk'ene der og dro prikker så det holdt. Andre pålitelighet gikk på smal, mørk vei i 45 km/t, uten for mye obstruksjoner. Orienteringen klusset mange med. Det ble forklart hvordan vi skulle kjøre før løpet, men terrenget ser som

 vanlig ikke nødvendigvis lett ut i mørket. Mange bommet, noen traff, men tror at det var en liten "aha" opplevelse for de fleste at det av og til er en utfordring mellom kart og virkelighet.

 Etter endt løp, samlet lagene seg i våre lokaler på kjevik og hadde debriefing og premie utdeling for de tre beste i debutant. Premiene hadde Bjørn ordnet og var gavekort fra forskjellige butikker.

 Klokken var vel nærmere 2200 før vi pakket sammen og dro hjem hver til oss.

 Takk til alle som var med og hjalp til og kom for å bruke en torsdag ettermiddag/kveld for å trene på "hobbyen" sin.

  Vi satser på å kjøre flere treningsløp, da kanskje i dagslys en søndag eller no. Kom med forslag.

MRK: Biler som ble brukt var alt fra el-bil til Hundai.