RallyX Nordic

tirsdag 16. juli 2019 kl. 10:09

Ben-Philip Gundersen

Lørdag 27 og søndag 28. juli kommer RallyX Nordic til Finnskogbanen.  Dette blir et meget stort og spennende arrangement for klubben.  Det stilles selvfølgelig store forventninger til klubbens utøvere, spesielt i klassen Supercar Lites, hvor Ben-Philip Gundersen leder klassen etter 3 runder, og seier i siste runde i Nysum, og Thomas Holmen som ligger på 4. plass, etter en fantastisk seier i 1. runde i Höljes.

I klassen Crosscar blir det spennende å se hvordan Nikolai Haldammen hevder seg i en meget tøff konkurranse.  Det går også rykter om flere lokale utøvere i denne klassen, så det blir meget spennende å se hvordan startfeltet ser ut etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Nå til helgen går 4. runde av stabelen i Riga, før de da kommer til Finnskogbanen neste helge for 5. runde av 7 runder totalt.

Les også gjerne vår arrangementsavis som ligger her RX Nordic.

For mer informasjon om RallyX Nordic, les mer på hjemmesiden RallyX Nordic

Så hjertelig velkommen skal dere alle være til et meget spennende og actionfyllt arrangement på Finnskogbanen

3. NM runde Crosskart og Crosskart jr. Tilleggsregler og påmelding er lagt ut

fredag 26. april 2019 kl. 13:37

KNA Solør Motorsport står lørdag 29.06.19 som arrangør av 3. NM runde i Crosskart alle klasser.  Vi ønsker alle, både deltakere, team og publikum hjertelig velkomne til en fartsfyllt og innholdsrik dag på Finnskogbanen.

Påmelding åpner 29.05.

Påmelding og tilleggsregler ligger på vedlagte link

Påmelding og tilleggsregler