KNA Oslo, har fått tak i rabatterte billetter til musicalen, med topp score

lørdag 21. september 2019 kl. 16:00

The Sound of Music av Richard Rodgers og Oscar Hammerstein II, på Folketeateret den 13. desember 2019 kl 1900. Mer informasjon om forestillingen

The Sound of Music er en hjertevarmende musikal om familiebånd og kjærlighet som bygger på den virkelige von Trapp-familien fra Salzburg sin historie i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Nazi-regime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede, Maria Rainer, som blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn, og utfordringene det byr på. Det er ingen musikaler som kan skilte med flere kjente sanger enn nettopp denne livlige og elskede musikalske historien om Maria og von Trapp-familien, som vil glede publikum med sine prisvinnende sanger som blant annet “Do-Re-Mi”, “The Sound of Music”, “Edelweiss”, Climb Every Mountain og mange flere. En herlig historie med fantastisk musikk som vekker og skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner!

Hele forestillingen spilles på norsk.
Varighet: Ca 2 timer og 45 minutter inkludert pause.

Vi møtes i foajebaren i annen etasje for et lite glass med «sprudel» fra kl 1800. Dette inngår i billettprisen på kr 715,- per person.

Første mann til mølla får billetter; bestill hos undertegnede med navn/mailadresse  og antall. Totalt har vi 26 billetter. Betal når du har fått melding om tildelt billett(er) til KNA Oslo og omegn s konto nr 5132.05.13220,  og oppgi navn. Vi sender billetten(e) eller deler ut billetten(e) på spilledagen, hva som passer best.

Med KNA hilsen,
Ola Loennechen  
Ansvarlig for teater / kultur i KNA Oslo og omegn
Mail: olaloenn@online.no