KNA Profiler

Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen
Rally

Andreas Mikkelsen (28) er fabrikkfører for Hyundai Motorsport, og er KNAs mann i WRC.
Målet er å bli Norges neste verdensmester i Rally.

Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen
Racing

Atle fra Hamar kjører det tyske langdistansemesterskapet for det norske teamet Møller Bil Motorsport. Atle jobber til daglig som biltester, motorjournalist og de fleste har hørt stemmen hans som TV-kommentator under formel 1. 

Ayla Ågren

Ayla Ågren
Racing

Ayla Ågren (24) har drevet bilsport siden hun var 7 år gammel, og har konkurrert internasjonalt i Karting. Hun har kjørt i formelbilklassen F1600 i USA og hevdet seg helt i toppen på resultatlistene da hun i 2014 ble vant sammenlagt. Hun er norsges mest prominente "open-wheel" talent.

Christian Krognes

Christian Krognes
Racing

Christian Krognes (27) kjører en BMW M6 GT3, i det Tyske langdistansemesterskapet, for det tyskbaserte racingteamet Walkenhorst Motorsport. Teamet er en av de større aktørene i den internasjonale GT3 klassen i racing, som er regnet som en av de hardeste og mest profesjonelle klassene i internasjonal GT-racing.

Dennis Olsen

Dennis Olsen
Racing

Dennis Olsen (21), norges desidert største racingtalent, kjører i den verdensomspennende og prestisjefylte Porsche Supercup og i den tyske Porsche Carrera Cupen.

 

Eyvind Brynildsen

Eyvind Brynildsen
Rally

Eyvind Brynildsen er en av KNAs fremste rallyførere, og i 2013 kjørte han for rallyteamet DMACK i klassen WRC 2, som er en sammenslåing av gamle PWRC og SWRC. I 2017 vant han NM i rally sammenlagt.

Henning Solberg

Henning Solberg
Rally

Henning Solberg er kjent for de fleste her til lands å  trenger således ingen presentasjon. Henning er en kunstner i rallysporet, og i kombinasjon med en herlig personlighet har han representert bilsporten på en forbilledlig måte. Henning jobber for å komme tilbake til WRC og mye tyder på at vi ikke har sett det siste av Henning i rallysportens toppklasse.

Mats Lysen

Mats Lysen
Rallycross

Mats Lysen (26) fra KNA Solør Motorsport, kjørte Supercars-klassen i europamesterskapet i rallycross med en Renault Clio. Tross sin unge alder var Mats en av de fremste førerne i EM-sirkuset, med flere seiere i Rallycrossens gjeveste klasse. Nå er han klar for ny sesong i Rally NM. Han kjører for Mats Lysen Motorsport.
 

Petter Solberg

Petter Solberg
Rally

Som verdensmester i Rally (2003) og verdensmester i Rallycross (2014), er Petter Solberg KNAs desidert best profilerte bilsportsutøver. Petter er nå aktuell i verdensmesterksapet i rallycross.

Stian Paulsen

Stian Paulsen
Racing

Kronet Europamester i ETCC Single Make Trophy. Stian er et levende eksempel på at man kan nå svært langt med begrensede resurser, og hard jobbing. Med lang erfaring fra merkescuper i Europa, er han å regne som en av Norges fremste Racingførere. Stian holdt seg i toppen av resultatlisten gjennom hele 2016 sesongen i SEAT Leon Eurocup. Totalt vant han tre løp, tok tre andreplasser, som resulterte i en 3. plass totalt, med kun et brutt løp.

Sverre Isachsen

Sverre Isachsen
Rallycross

2010: Europamester, Nordisk mester, Norgesmester i rallycross.
2011: Europamester i rallycross.
2012: GRC for Subaru PUMA Rallycross Team.
2013: GRC for Subaru PUMA Rallycross Team.
Kontrakten med Subaru Rally Team USA i Red Bull Global Rallycross Championship gikk ut etter 2016-sesongen. Sverre (KNA Eiker) med kallenavnet «The Viking Warrior» takket Subaru for et fem år langt eventyr i USA.