Tildelt prestisjetungt motorsportarrangement

torsdag 28. februar 2019 kl. 17:06

KNA Solør Motorsport har blitt tildelt den 5. runden av det prestisjetunge motorsportarrangementet RallyX Nordic 27-28. juli 2019. Dette ble det informert om på en kort pressebriefing søndag 24. februar på Kilen skole på Åsnes Finnskog.

På briefingen deltok representanter fra KNA Solør klubben, Norges Bilsportforbund, RallyX Nordic Höljes, og ikke minst fra de aktive, ved klubbens egen Ben-Philip Gundersen og BPG Motorsport. Arrangementet vil bli avholdt på klubbens anlegg, Finnskogbanen, på Velta i Åsnes kommune.


RallyX Nordic er veldig voksende, og det ser ut til å bli et meget sterkt startfelt i alle klasser i 2019.
De andre arrangørene i 2019 er 2 runder Höljes i Sverige 17-19.05, Nysum i Danmark 01- 02.06, Bikernieki Riga i Latvia 20-21.07.19, Finnskogen 27-28.07, Kouvola Finland 24- 25.08 og Terp Arena i Sverige 21-22.09.


For KNA Solør Motorsport så er det en meget stor ære å bli tildelt dette arrangementet. Klubben ser på dette som et tegn på at vi har en meget god arrangørstab, og en meget god, spennende og utfordrende bane.

For at dette skal bli et ekstra godt arrangement er klubben avhengig av veldig mye hjelp og støtte fra lokalmiljøet, og ikke minst fra det lokale næringsliv.
Det vil ligge mange timer med dugnadsinnsats, og ikke minst vil det også være avhengig av at klubben bruker en del økonomiske midler til en del oppgraderinger av anlegget. Her ser klubben gjerne at det lokale næringsliv er med og hjelper til. All støtte og bidrag, både ressursmessig og økonomisk vil bli satt veldig stor pris.
Her vil det ligge uante profileringsmuligheter for de som er interesserte i det, spesielt etter som det på dette arrangementet vil være live TV sending fra all finalekjøring på søndag.

De som kan være med og bidra på den ene eller andre måten kan bare ta kontakt med klubben. Klubben ser virkelig fram til dette arrangementet, og vi er sikre på at vi skal lage et arrangement som er serien verdig. 

Spørsmål kan rettes til styreleder Stig Johansen, KNA Solør Motorsport, Mobil: +47 97067709  e-post: stig_johansen@vegvesen.no