Prestisjefylt konkurranse for unge racingtalenter

mandag 4. februar 2019 kl. 11:07

Caio Collet tok seieren i Volant Winfield konkurransen, som ble relansert i 2018, han ble kronet til fransk mester i F4 mesterskapet. Nå er det igjen duket for konkurranse 23.-25. februar.

Etter en tre dagers evaluering vil den 25. Volant Winfield vinneren på Paul Ricard banen bli premiert med en full sesong i det franske FIA F4 mesterskapet.

Konkurransen er for deltakere mellom 15-17 år, som ikke har tidligere erfaring med en full «singel-seater» sesong. Det er maksimum 18 deltakere som får komme inn til tre dagers trening og evaluering, på Volant Winfield.

– Vi tilbyr deltakerne et godt læringsmiljø som gjør at de forbedrer egenskapene sine, og de blir gjennom de tre dagene mer modne som førere. Vi lærer dem nødvendig form for disiplin en profesjonell fører må ha og hvordan de på best mulig måte kan opprettholde resultater, sier Anne-Charlotte Remy, daglig leder for Winfield Racing School.

Siden 1972 har det vært 24 Volant Winfield vinnere: Alain Prost, Patrick Tambay, Didier Pironi, Pascal Fabre, Olivier Grouillard, Paul Belmondo, Éric Bernard, Erik Comas, Olivier Panis, Stéphane Ortelli og nå Caio Collet.

 

Om du er en ung fører som synes dette høres interessant ut, finner du mer om konkurransen her.