KNAs premieutdeling 2018

mandag 3. desember 2018 kl. 12:10

Over 50 medaljører, med følge, var tilstede på premieutdeling for KNA Mesterskapet 2018.

Presidenten overrakte medaljer til KNA-bilsport- utøverne, i grenene: autoslalåm, challenge, bilcross, crosskart, formel K, rally, offroad challenge, biltrail og formula offroad og rallycross.

Bilde: President Finn Eirik Eilertsen ønsker velkommen.

Alle løp KNA arrangerer, som er åpne for førere fra andre klubber, teller i KNA Mesterskapet. Generalsekretær Børre Skiaker var kveldens konferansier, og med sin lange erfaring som bilsportutøver fikk kveldens medaljører interessante introduksjoner i de ulike grenene. Det ble en flott seremoni, i tillegg ble det taler og spennende innslag med bilsportutøver.

Bilde: Edward Sander Woldseth sammen med konfransier Børre Skiaker.

Formel-fører Edward Sander Woldseth (KNA) kommer fra Oppegård i Akershus og kjører for KNA Varna. Han gjorde sin debut i karting som 7-åring. Som 14-åring kjørte han både karting og Formel Basic. Fra 2015 har han kjørt kun formelbil. Først to år i Formel Basic, der han tok NM-sølv i 2017, og i år i Formula STCC i tillegg til Formel Basic. Han har vært på pallen i en rekke løp i år. Han har dette året vært med som en av fem finalister til Bilsporttalentet 2018. Edward ble intervjuet på scenen og viste film, fortalte om sin karriere og gav noen innblikk i hvordan 2019-sesongen kan komme til å bli.

Etter KNAs premieutdeling hadde NBF (Norges Bilsportforbund) sin premieutdeling, på samme sted, her fikk flere av KNAs utøvere premier og utmerkelser. Greta Molanders Fond gikk til rallyfører Lars Martin Stensbøl (22) fra KNA Kongsvinger. Christian Krognes (28) fra KNA Hedmark ble kåret til Årets Bilsportutøver 2018.

KNA takker alle som har deltatt i KNA Mesterskapet 2018 og gratulerer så mye til alle medaljører på NBFs premieutdeling samme dag.