KNA gratulerer vinnerne av KNA-mesterskapet 2019

mandag 2. desember 2019 kl. 09:01

Lørdag ettermiddag stod mer enn hundre bilsportutøvere klare på Hellerudsletta for å motta premier og hedre vinnerne av årets KNA-mesterskap. 

-Jeg husker veldig godt den første gangen jeg satt bak rattet i en løpsbil som tenåring. Det gjør noe med deg. Og slik er det nok også for mange i dette rommet, sa konferansier og generalsekretær Børre Skiaker før han tok fatt på utdelingen av rekkene med medaljer. 

Også avtroppende KNA President Finn Eirik Eilertsen bistod under premieutdelingen, og underholdt publikum på sedvanlig vis med en solid dose nordnorsk sjarm mens han overrakte medaljene. 

Årets medlajevinnere hadde utmerket seg i bilportgrenene autoslalåm, bakkeløp, bilcross, challenge, crosskart, formel-K, forumla offroad, rally, rallycross og økonomiløp.

KNA takker alle som har deltatt i KNA-mesterskapet 2019, og gratulerer så mye til alle medaljører på bilsportforbundets premieutdeling samme dag.

KNA-mesterskapene er åpne for alle KNA-medlemmer som har betalt medlemskontigent for gjeldene konkurranseår, har KNA-medlemskapet oppgitt på lisensen fra NBF (Norges Bilsportforbund) og står oppført som KNA-utvøver på alle påmeldings-, -start, og resultatlister.