Comebacket

onsdag 7. februar 2018 kl. 11:44

46 år etter at den første stipend-konkurransen (kalt Volant Winfield) ble organisert på Paul Richard banen i 1972, vunnet av Patrick Tambay, relanserer Winfield Racing School konkurransen 12. og 14. februar 2018.

Vinneren blir tilbudt en full sesong i det franske F4 mesterskapet, organisert av FFSA akademiet.

Winfield Racing School, relansert i 2016, holder til på Paul Richard banen, hvor det neste franske Formula 1 Grand Prix skal kjøres, og hvor de har utviklet varierte aktiviteter rundt kjøring -blant annet i samarbeid med Renault Sport F1.

I det nye programmet vil de bruke Winfields pionerkonsept, når det neste store talentet innen motorsport skal oppdages. I fast tradisjon vil racingskolen Winfields nye initiativtakere premiere vinneren med en hel 2018 sesong i det franske F4 mesterskapet, organisert av den Franske Motorsport Føderasjonen og FFA Akademiet. Winfield vil også ta ansvar for den utvalgte føreren i 2018 og tilrettelegge for best mulige forhold, slik at føreren kan oppnå best mulige resultater. Premien som har en verdi på 230 000 euro, over 2,2 millioner norske kroner, tilrettelegger også for treningen slik at unge utøvere som har drevet med karting får en fin overgang til singel-seaters. 

Konkurransen er åpen for deltakere fra 14 til 16 år, og for de som ikke har erfaring fra full sesong i singel-seatere, med unntak av junior klassen i det franske F4 mesterskapet.

Les mer her: http://winfieldracingschool.com