Børre Skiaker er ny generalsekretær i KNA

fredag 1. november 2013 kl. 14:00

KNAs Hovedstyre har ansatt ny generalsekretær. Han heter Børre Skiaker, er 48 år og kommer fra stillingen som direktør for «Forbund, politikk og forbruker» i NAF. Børre Skiaker er vel kjent i KNA, han arbeidet i vår administrasjon en lang periode med ulike oppgaver, og sluttet sommeren 2007. På slutten var han konstituert daglig leder. Han var en meget høyt verdsatt medarbeider i KNA både sentralt og i våre avdelinger.

Børre har lang fartstid i bilorganisasjoner og kjenner denne type organisasjoner svært godt. Han har både erfaring som bilsportsutøver, fra racing på høyt internasjonalt nivå, og han har bakgrunn fra bilmekanikerfaget og er utdannet jurist. I NAF har han arbeidet både med bil- og veipolitikk, forbrukerspørsmål, og han har samhandlet med både politisk og administrativ ledelse på nasjonalt nivå og har stort nettverk. Han driver fortsatt motorsport og er utøver innen enduro («en motorsykkelsport hvor det kjøres på baner i tøft terreng»).

Jeg oppfatter Børre både som en god leder, en meget sympatisk og «likandes» person og med en erfaring og kompetanseprofil som passer meget godt for KNA.

Både Hovedstyret og undertegnede som president er svært fornøyd med å få Børre Skiaker som generalsekretær, og vi er glade for at han har begynnt hos oss 1. november.      

Erik Hillesund
President