Til våre engasjerte medlemmer, vi tar opp igjen vår teatertradisjon

fredag 23. november 2018 kl. 15:00

Denne høsten er det «Cyrano de Bergerac» av Edmond Rostand, på Nationaltheaterets hovedscene som er aktuell, den 12. desember 2018 kl 1930. Mer informasjon om forestillingen

Stykket er tragikomisk, intenst og følelsesladet om kjærlighet, mot og moral; en klassiker fra 1897. Cyrano er en underdog og et mobbeoffer, men også en helt og slåsskjempe, som dessuten har dikteriske evner. Kan det bli et bedre «plott», med topp skuespillere, med Bjarte Hjelmeland i hovedrollen. En sikker suksess, og fin oppladning til julefeiringen.Regissør er teaternestor Kjetil Bang-Hansen.

Vi møtes i foajebaren i annen etasje for et lite glass med «sprudel» fra kl 1845. Dette inngår i billettprisen på kr 455,- per person.

Første mann til mølla får billetter; bestill hos undertegnede med navn/mailadresse  og antall. Totalt har vi 30 billetter. Betal når du har fått melding om tildelt billett(er) til KNA Oslo og omegn s konto nr 5132. 05. 13220,  og oppgi navn. Vi sender billetten(e) eller deler ut billetten(e) på spilledagen, hva som passer best.

Med KNA hilsen,
Ola Loennechen  
Ansvarlig for teater / kultur i KNA Oslo og omegn
Mail: olaloenn@online.no