Ekte kjøreglede

Å sitte bak rattet er noe av det beste du gjør. Å kjøre, rett og slett. På veien. I naturen. På grusveier. På bane. Kjenne at du bare glir frem med vinden i håret i en stor og komfortabel bil på vei langs med kysten. Eller å tøye grensene til både deg og bilen på banen. Kanskje det handler om å svinge ut av veien og begi seg ut på uforutsigbare stier langt inne i skogen, eller ute i en ørken?

For deg er bilen et verktøy for å finne de gode opplevelsene. Enten du søker spenning, naturopplevelser, frihetsfølelse eller mestringsfølelse, er det bilen som fører deg dit.

Bilkjøring er et vidt begrep og i KNA har vi mål om å favne om det meste. Her vil du få turtips med konkrete ruter både på og utenfor vei. Du vil få råd om hvor du kan kjøre på bane med egen bil og kjøretips for banekjøring. Kort fortalt, det du trenger å vite for å oppleve ekte kjøreglede.

 

Har du tips til flere saker, send oss en epost.

Bli medlem i dag!

  • Medlemskap med KNA Veihjelp

    Inkluderer alle medlemsfordeler inkludert personlig KNA Veihjelp til deg og kjøretøyene du benytter, både i Norge og resten av Europa. Veihjelp gjelder også for elbil.

    Bestill nå
  • Medlemskap uten KNA Veihjelp

    Medlemskapet inkluderer alle medlemsfordelene med unntak av KNA Veihjelp.

    Bestill nå

Ruteplanlegger

Få en detaljert rutebeskrivelse til der du måtte ønske:

Nyttig informasjon