KNA Profiler

Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen
Rally

Andreas Mikkelsen (25) er fabrikksjåfør hos Volkswagen Motorsport, og er KNAs mann i WRC.
Målet er å bli Norges neste verdensmester i Rally.

Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen
Racing

Atle fra Hamar kjører det tyske langdistansemesterskapet for det norske teamet Møller Bil Motorsport. Atle jobber til daglig som biltester, motorjournalist og de fleste har hørt stemmen hans som TV-kommentator under formel 1. 

Ayla Ågren

Ayla Ågren
Racing

Ayla Ågren (21) har drevet bilsport siden hun var 7 år gammel, og har konkurrert internasjonalt i Karting. Hun er nå aktuell i formelbilklassen f1600 i USA og hevder seg helt i toppen på resultatlistene!

Christian Krognes

Christian Krognes
Racing

Christian Krognes (25) kjører en BMW M6 GT3 – med opptil hele 580 hk under panseret, for det tyskbaserte racingteamet Walkenhorst Motorsport. Teamet er en av de større aktørene i den internasjonale GT3 klassen i racing, som er regnet som en av de hardeste og mest profesjonelle klassene i internasjonal GT-racing.

Dennis Olsen

Dennis Olsen
Racing

Dennis (18) er Norges desidert fremste racingtalent, og er etter en meget suksessrik gokart karriere, nå aktuell i det europeiske Formel Renault mesterskapet.

 

Eyvind Brynildsen

Eyvind Brynildsen
Rally

Eyvind Brynildsen er en av KNAs fremste rallyførere, og i 2013 kjører Brynildsen for rallyteamet DMACK i klassen WRC 2, som er en sammenslåing av gamle PWRC og SWRC.

Henning Solberg

Henning Solberg
Rally

Henning Solberg er kjent for de fleste her til lands å  trenger således ingen presentasjon. Henning er en kunstner i rallysporet, og i kombinasjon med en herlig personlighet har han representert bilsporten på en forbilledlig måte. Henning jobber for å komme tilbake til WRC og mye tyder på at vi ikke har sett det siste av Henning i rallysportens toppklasse.

Mats Lysen

Mats Lysen
Rallycross

Mats Lysen (22) fra KNA Solør Motorsport, kjører Supercars-klassen i europamesterskapet i rallycross med en Renault Clio. Tross sin unge alder er Mats en av de fremste førerne i EM-sirkuset, med flere seiere i Rallycrossens gjeveste klasse.
 

Petter Solberg

Petter Solberg
Rally

Som verdensmester i Rally (2003) og verdensmester i Rallycross (2014), er Petter Solberg KNAs desidert best profilerte bilsportsutøver. Petter er nå aktuell i verdensmesterksapet i rallycross i en Citroën DS3 Supercar.

Sverre Isachsen

Sverre Isachsen
Rallycross

2010: Europamester, Nordisk mester, Norgesmester i rallycross.
2011: Europamester i rallycross.
2012: GRC for Subaru PUMA Rallycross Team.
2013: GRC for Subaru PUMA Rallycross Team.

KNA Eiker