Ekte bilglede

Vi i KNA er glad i bilen. Den kan frakte deg til og fra jobb, den gjør at du får kjørt barna på fotballkamp, tatt med familien på hytta eller besøkt en gammel tante i Ålesund.

Bilen er først og fremst noe som er positivt for folk flest, og vi hadde ikke klart oss uten. Derfor jobber vi i KNA hver dag for å snakke bilistenes sak i Norge. Fordi bil for oss betyr glede.

I tillegg til den nødvendige hverdagsbilismen så er bilen også viktig for rekreasjon. Og en kjær hobby for mange. Kanskje leser du bilblader for å få med deg de siste nyhetene? Du drar på bilutstillinger, og har en gammel bil du skrur på i garasjen. Det er bilglede for mange.

Kjenner du deg igjen? I så fall er du på riktig sted. I KNA er vi glade i bil. Langt over gjennomsnittet. Flere vil gå så langt som å si at de elsker bil. Det er derfor vi sier, "KNA - ekte bilglede". 

Velkommen til vårt bilglade fellesskap, og husk; livet er for kort til å kjøre kjedelige biler...

Bli medlem i dag!

  • Medlemskap med KNA Veihjelp

    Inkluderer alle medlemsfordeler inkludert personlig KNA Veihjelp til deg og kjøretøyene du benytter, både i Norge og resten av Europa. Veihjelp gjelder også for elbil.

    Bestill nå
  • Medlemskap uten KNA Veihjelp

    Medlemskapet inkluderer alle medlemsfordelene med unntak av KNA Veihjelp.

    Bestill nå

Påminnelse om EU-Kontroll

Få gratis påminnelse om EU-kontroll på e-post:

Nyttig informasjon