Supre tilbud på høstvarer med Esso MasterCard

tirsdag 6. september 2016 kl. 10:03

Bare la fakturaen vente. 
Ikke alle måneder er like, heller ikke økonomien. Å delbetale utgiftene er en enkel og praktisk måte å fordele kostnadene på, samt få en jevnere økonomi. Du bestemmer selv hvor mye og hvor ofte du vil betale.

Slik gjør du det 

 


Betal med mobilen
Det er enkelt å bruke ditt Esso MasterCard via mobilen – uansett om du handler på nettet, i taxien eller i matbutikken på hjørnet, og du beholder selvsagt alle dine kortfordeler!
Mer om mobile betalinger 

 


Super rabatt på kvalitetsgryter 
De flotte støpejernsgrytene fra Le Creuset kan brukes til både ovn og grill, og holder lenge på varmen lenge etter at platen slås av. Dette er den perfekte gryten for langsom mat, og som skapt for høstlige matretter. 
Se tilbudet i E-shop her

 


Suveren ledningsløs utelampe!
Det er ikke til å unngå at kveldene blir mørkere, men uteplassen din trenger ikke bli det! Sikre deg den batteridrevne utendørslampen fra Safeguard med bevegelsessensor, uten kronglete installering – lampen er nemlig helt ledningsfri! Nå er det slutt på å lete etter nøkkelhullet i mørket!
Se tilbudet i E-shop her 

 


Gjør deg klar for burgerhøst!
Vi svinger opp med 190 gram reint oksekjøtt på grillen og topper det hele med bacon og ost. Sett tennene i crispy salat og nystekt, saftig kjøtt – med god samvittighet! Ferien er ikke over enda! 

 

Bestill ditt Esso MasterCard her