Nytt sanitærbygg på KNA Oddane Sand Camping

fredag 5. april 2019 kl. 10:05

I dag åpner det nye sanitærbygget, etter total renovering.

– Bygget er nå godt som nytt, det har vært igjennom en massiv utbedring. Vi gleder oss til å vise det frem til gjestene og håper de vil få glede av dette i mange år fremover, sier Ole-Øyvind Rønningen daglig leder på KNA Oddane Sand Camping.

Renoveringen startet i desember med fjerning av gulv, alt det innvendige ble revet. Nye kloakkrør, vannledninger, nytt elektrisk anlegg og sikringsskap er installert. Det er også montert nye dusj/wc-båser. 

Varmekabler er lagt i dusjrommene og i handicap wc-rom er også er blitt mer brukervennlig. Det er montert vegghengte toaletter, nye vasker og blandebatterier. Gulvene er flislagt, nye takplater med innfelt belysning og veggplater i flise-mønster er montert. I tillegg til varmepumpe i wc-rom.

– Etter ønsker fra gjester er nå innfelte høyttalere koblet til radio, i wc-delen. Denne delen vil fremover være oppvarmet i den kalde delen av sesongen, sier Rønningen.

Det er også nytt adgangssystem til dusj/wc, man må ha adgangskort, men det holdes åpnet på fine sommerdager. Ødelagt kledning på utsiden av bygget er byttet og malt i nye farger.

– Vi håper å få i gang samme type renovering med nedre sanitærbygg til høsten, slik at dette kan blir ferdig neste vår, sier Rønningen, som ønsker alle hjertelig velkommen til campingen denne sommeren - enten som overnattende gjest eller som dagsbesøkende på stranden.

Klikk her for mer om KNA Oddane Sand Camping og booking.