KNA på Oslo Motor Show

onsdag 1. november 2017 kl. 14:33

Helgen 27. - 29. oktober var KNA tilstede med egen stand, på messen som årlig holdes i Lillestrøm.

FOTO: KNA

Messen slo nok en gang publikumsrekorden og hadde totalt 41.848 besøkende. Ett av trekkplastrene var Arne Fredlys Bugatti Chiron. Med en prislapp på nærmere 50 millioner dro supersportsbilen mange lange blikk til seg.

Både KNA sentralt og representanter fra KNA Halden, som stod sammen på stand, er strålende fornøyd med å treffe så mange bilinteresserte på et sted. I tillegg til representanter fra KNA Halden var også Sim Racing Grand Prix representanter som racing-fører Tommy Østgaard (KNA), med flere, tilstede. SimRacing Grand Prix er et virtuelt racingmesterskap som satser knallhardt for å finne den beste SimRaceren i Norge. Mange besøkende fikk prøvd seg i konkurransen, der i blant Henning Solberg (KNA) og sønn til Petter Solberg (KNA) Oliver Solberg.

Under messen ble det også holdt utendørs Petter Solberg show i bakgården. Her ble mange ulike bilsportgrener presentert gjennom individuelle konkurranser og oppvisninger. En av disse var rally, hvor blant andre KNA hovedstyre medlem Rune Danneborg (KNA) sammen med sin kartleser Henning Elvekrok deltok og tok seieren i rally kl. 2.

KNA retter en stor takk til alle som besøkte oss på stand, og ikke minst til eierne av bilene vi fikk stille ut. En Ferrari 488 GTB 2016 modell og en Saab 96 Sport 1963 modell.

Vi håper å være tilstede på Oslo Motor Show neste år også.